Bridgeclub Gemonde

We spelen elke dinsdagavond in onderling wedstrijdverband (2 lijnen) in dorpshuis De Kei in Gemonde. Het aantal leden willen we enigszins vergroten, zodat we in de toekomst in 3 lijnen kunnen spelen.

verbcgemondelogoKijkend naar onze vereniging zijn er veel zaken om trots op te zijn. Onze financiën hebben we goed op orde. Onze jaarlijkse contributie bedraagt slechts € 45,50 inclusief het lidmaatschap van de NBB. Wedstrijdleiding, commissies en bestuur zijn goed bezet. Er is veel organiserend vermogen zoals blijkt uit de organisatie van onze interne competitie en…… uiteraard onze jaarlijkse fiets-bridgedrive.

Daarnaast spelen we gezellig en op behoorlijk niveau bridge. Op de ratinglijst van de Nederlandse Bridge Bond doen we het goed. We staan momenteel op plaats 99 van de ruim duizend verenigingen.

Op onze website (http://www.nbbclubsites.nl/club/8042 ) is meer informatie te vinden over ons.

Heeft u belangstelling voor een lidmaatschap van onze vereniging of u wilt vrijblijvend een paar keer meespelen op dinsdagavond, neem dan contact op met een van de leden van ons bestuur of technische commissie.

U kunt ook onderstaande strook invullen en inleveren bij de wedstrijdleiding.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Onderstaande wenst :

lid te worden van BC Gemonde / een paar keer mee te spelen op dinsdagavond / nader informatie
(doorhalen wat niet van toepassing is)

Naam: ……………………………………………………………

Adres: …………………………………………………………….

Tel.nr. …………………………………………………………….

Email: …………………………………………………………….